Θέλομε να γίνωμεν ελεύθεροι και όχι να λεγόμεθα ελεύθεροι

ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ ΙΑΚΩΒΑΤΟΣ 26-12-1848

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

Πρόσληψη μικροβιολόγου & δωρεά ασθενοφόρου στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι από την 1/7/2010 προσλήφθηκε από το Νοσοκομείο μας επικουρική γιατρός Μικροβιολόγος προκειμένου να υπάρξει καλύτερη λειτουργία του Μικροβιολογικού Τμήματος αλλά και του Νοσοκομείου γενικότερα.

Το Μικροβιολογικό Εργαστήριο, από την επόμενη εβδομάδα, θα είναι σε θέση να πραγματοποιεί σχεδόν το σύνολο των Μικροβιολογικών και Βιοχημικών αναλύσεων προς όφελος των συμπολιτών μας.

Εξάλλου στις 1/7/2010 παραδόθηκε στο Νοσοκομείο μας ένα νέο σύγχρονο ασθενοφόρο, το οποίο έρχεται να καλύψει τις νέες μεγαλύτερες ανάγκες μας.

Το ασθενοφόρο αυτό αποτελεί δωρεά του Ιδρύματος Γ.Ν. Ληξουρίου “Π.Α. Μαντζαβινάτου”.

Ευχαριστούμε λοιπόν, ως Διοίκηση του Νοσοκομείου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος και τον πρόεδρο κ. Γεράσιμο Αλιβιζάτο, όπως και τον κ. Πέτρο Αλιβιζάτο, που μερίμνησε για τη δωρεά αυτή καθώς και την προηγούμενη Διοίκηση του Νοσοκομείου για τις όποιες ενέργειές της.

Να ενημερώσουμε παράλληλα ότι το Νοσοκομείο μας για τη χορηγία αυτή θα πραγματοποιήσει εκδήλωση μέσα στον Ιούλιο προκειμένου να τιμηθεί η πράξη αυτή, αλλά και να στείλουμε το μήνυμα προς τους φορείς του τόπου μας αλλά και τους συμπολίτες μας ότι παρόμοιες πράξεις μας είναι απαραίτητες, προκειμένου να πετύχουμε την όσο γίνεται δυνατόν καλύτερη και πιο εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου μας.

Γενικό Νοσοκομείο Ληξουρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: