Θέλομε να γίνωμεν ελεύθεροι και όχι να λεγόμεθα ελεύθεροι

ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ ΙΑΚΩΒΑΤΟΣ 26-12-1848

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΛΛΙΚΗ ΤΟ ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ

Τι άλλο  να  περίμεναν στην  ΠΑΛΛΙΚΗ  για  να  ξεσπάσουνΌλες  οι  υπηρεσίες  έφυγαν το  μόνο που έμενε ήταν το  νοσοκομείο Οι  αρμόδιοι  νόμισαν  πως  βρήκαν την χρυσή  ΕΥΚΑΙΡΙΑ  Έκριναν  το  κτήριο  ακατάλληλο Εδώ  υπάρχει ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ Πως  γίνεται την μια  στιγμή  το Νοσοκομείο  να  είναιΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ και  ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ   το σπουδαιότερο πότε  το  έκριναν ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ πριν  η  μετά  την ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ περιοδεία του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Πέμπτη 30-1-2014 το απόγευμα, ήρθε φαξ για εκκένωση του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου Ληξουρίου. Η κινητοποίηση για την στήριξη του Νοσοκομείου μας ήταν άμεση. Όμως  το  Νοσοκομείο  εκκενώθηκε  Από τους  9  ασθενείς  1 πήγε  με Ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο  Αργοστολιού  και οι  υπόλοιποι  προτίμησαν  να  πάνε  σπίτι τους Ειδοποιήθηκαν οι μηχανικοί της Κεφαλονιάς, οι οποίοι επισκέφτηκαν χτες το βράδυ το Νοσοκομείο για να διαπιστώσουν αν όντως είναι ακατάλληλη η χρήση του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ inkefalonia 

Στο «πόδι» το Ληξούρι για το Μαντζαβινάτειο

Πριν λίγο: 20 μηχανικοί αποφάνθηκαν - «Κατάλληλο» το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου

11.00
Πριν από λίγο, οι είκοσι (20) Πολιτικοί μηχανικοί, έλεγξαν σπιθαμή προς σπιθαμή το Νοσοκομείο Ληξουρίου και έδωσαν το «πράσινο φως» για την επαναλειτουργία του.
Οι μηχανικοί θα αποστείλουν το έγγραφο καταλληλότητας του κτιρίου στο Υπουργείο Υγείας και συνεπώς είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ώρες το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου θα μπορεί να δέχεται ξανά ασθενείς.
Οι αντιδράσεις και η πίεση που άσκησε ο κόσμος της Παλικής, στο «παιχνίδι» με την εκκένωση και το κλείσιμο του Μαντζαβινάτειου, έπιασαν τόπο!
Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος
Ενημέρωση Ώρα 17.54
Τις τελικές αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας περιμένουν με αγωνία οι κάτοικοι του Ληξουρίου για την καταλληλότητα ή μη του Μαντζαβινάτειο νοσοκομείου.
Σε περίπτωση που το υπουργείο εμμείνει στην αρχική του απόφαση χωρίς να λάβει υπόψη του το σημερινό πόρισμα καταλληλότητας των 20 μηχανικών, τρία κοντέινερ θα στηθούν έξω από την νέα πτέρυγα «Σταύρος Νιάρχος» του νοσοκομείου.
Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Τ Ε Ε
Το πολυμελές κλιμάκιο του Τ.Ε.Ε. με επικεφαλής τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης, μετά από επιτόπιο έλεγχο στο κτίριο του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου, συμφωνεί απόλυτα με το πόρισμα του αρμόδιου θεσμικού κλιμακίου στο οποίο συμμετείχε και ο μελετητής της στατικής επάρκειας του κτιρίου, που έκρινε το κτίριο κατάλληλο, όπως λεπτομερέστερα περιγράφεται στο έντυπο αυτοψίας του κλιμακίου.
Ληξούρι 31 Γενάρη 2014
Σταύρος Π. Τραυλός
Πρόεδρος ΝΕ ΤΕΕ Κεφαλληνίας και Ιθάκης

«Πυρά» από τον κόσμο σε Παρίση – Κατσίβελα για το κλείσιμο του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια: