ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ

«Όπου ξένος βασιλεύει, και δή μετ ‘ απολύτου εξουσίας, τα πάντα ψεύδος εισί και σκιά. Ο νόμος εκεί ενέδρα, η δικαιοσύνη σκευωρία, η αρετή έγκλημα, η Πατρίς κενόν όνομα και αυτή η οικογένεια, πηγή πικριών και οδύνης. Εις την εθνικήν όθεν αποκατάστασιν δέον να αποβλέπη Ο Ιόνιος Λαός ως εις τέρμα των συμφορών».

(Απόσπασμα από το γράμμα του Ριζοσπάστη αγωνιστή από την Κεφαλονιά Ηλία Ζερβού – Ιακωβάτου, βουλευτού, της Ιονίου Βουλής, που έστειλε στη γυναίκα του από το νησάκι Οθωνοί στα βόρεια της Κέρκυρας, όπου τον είχαν εξορίσει οι Άγγλοι).

Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017

ΝΑΥΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ


Tαινία μικρού μήκους φοιτητών του Τμήματος Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων «ο Ναυαγός». Η ταινία γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στο νησί της Κεφαλονιάς στην παραλία Αγία Ελένη στην Παλική, ενώ σκηνές της γυρίστηκαν και στο Αργοστόλι. Πρωταγωνιστεί ο Αλέξανδρος Μποζίκης και στο ρόλο της δημοσιογράφου η Βασιλική Δελίδου.Η ταινία,ανάμεσα σε άλλες ταινίες φοιτητών της σχολής,απέσπασε 4 βραβεία (Α” αντρικού ρόλου,καλύτερης σκηνοθεσίας,καλύτερου μοντάζ,καλύτερης φωτογραφίας) σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ΤΕΙ στο Ληξούρι την Παρασκευή.
Σενάριο-σκηνοθεσία : Νίκος Μάγγος
Μοντάζ : Χρύσανθος Σπυρόπουλος
Ηχολήπτες : Αλέξανδρος Κάνδηλας – Δημήτρης Μπασιώτης
Κάμερες : Χρύσανθος Σπυρόπουλος,Γιάννης Σγουρομάλλης
Make up Artist : Έλενα Λυκούδη
Jimmy Jib : Χρύσανθος Σπυρόπουλος

Μουσική επιμέλεια : Χρύσανθος Σπυρόπουλος
Ο Ναυαγός - (Tsunami Entertainment - Rockstar Pictures 2014)

Δεν υπάρχουν σχόλια: