ΕΔΡΑ ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΑΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Τα τυροκομικά προϊόντα ΜΑΝΤΕΛΗ είναι γνωστά
Τα τυροκομικά προϊόντα ΜΑΝΤΕΛΗ είναι γνωστά
στην Κεφαλονιά στην υπόλοιπη
Ελλάδα ακόμη
και στο εξωτερικό
Εμείς παρουσιάζοντας τον τρόπο παράγωγης
απλά
επιβεβαιώνουμε πόσο σωστή
είναι η επιλογής
σας
Δεν είναι σκοπός
της παρουσίασης η διαφήμιση
των προϊόντων Αφοί
ΜΑΝΤΕΛΗ
ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΓΕΥΣΗ
ΤΟΥΣ
Απλά εδώ παρουσιάζουμε
δυο Νέους Χωριανούς
ΑΥΤΟΔΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ
που ότι έχουν πετύχει
το
οφείλουν
στην εργατικότητας και
στη συνεχή παρακολούθηση
των εξελίξεων
Η επιχείρηση έχει
έδρα τα ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΑΤΑ
Έχει
Δημιουργηθεί από τους
ΓΙΑΝΝΗ και ΧΡΗΣΤΟ
ΜΑΝΤΕΛΗ και λειτούργει από το 1977
ΜΑΝΤΕΛΗ και λειτούργει από το 1977
Ο Γιάννης και
ο Χρήστος παιδιά
του Αγγέλου και
της Άννας
όταν μέσω ΑΣΕΠ είχε
πάρει την θέση Αγροφύλακα
Ο Χρηστός ξεκίνησε
για αλλού Είχε
τελειώσει Σχόλη
Ζαχαροπλαστικής
Όμως και οι
δυο τα παράτησαν
για
ν ασχοληθούν μ
αυτό που αγαπούσαν
περισσότερο
Παρακολούθησαν μαθήματα στην Σχόλη Τυροκομικής
στα Γιάννενα και πήραν
τις απαιτούμενες γνώσεις
Ξεκίνησαν το 1997
στην αρχή με μικρή παράγωγη
και λίγα μηχανήματα
Η παράγωγη ήταν περίπου
500 λίτρα γάλα ημερησίως
Τα προϊόντα παράγωγης
τους ο κόσμος
τα
προτίμησε από την αρχή
Εκείνο που έκανε
και κάνει τα προϊόντα
τους να
ξεχωρίζουν εκτός από
τα σύγχρονα μηχανήματα
είναι το μεράκι
αλλά και το ταλέντο που διαθέτουν
Στην πορεία αγοραστήκαν
περισσότερα μηχανήματα
Σημερα η παράγωγη
έχει δεκαπλασιαστεί
Τα προϊόντα που παράγουν είναι
τα παρακάτω
Με τις ονομασίες
που κυκλοφορούν στο εμπόριο
Βαρελίσιο τυρί Κεφαλονιάς
( Η περίφημη ΦΕΤΑ
ΜΑΝΤΕΛΗ όπως την ξέρουμε
)
Κεφαλοτύρι και εξαιρετική Μυζήθρα Κεφαλοτυριού
που γίνεται με το τυρόγαλο από
το κεφαλοτύρι
Γραβιέρα
Λαδωμένο τυρί Κεφαλονιάς
(Λαδωτήρι συνήθως έτσι το
γνωρίζει ο κόσμος )
γνωρίζει ο κόσμος )
Ανθότυρο ημέρας και Στούμπα παράγεται
από το
βράσιμο του τυρόγαλου της φέτας
βράσιμο του τυρόγαλου της φέτας
Όλα τα προϊόντα
τους εξαιρετικά
Κυκλοφορούν σ όλη
την Κεφαλονιά αλλά
και σε πολλά
μέρη στην Ελλάδα
Στην Αθήνα βρίσκονται
σε αρκετά σημεία
πώλησης
Αν κάποιος θέλει
να μάθει που
μπορεί να τα
προμηθευτεί
στην Αθηνά μπορεί να επικοινωνήσει με τα
στην Αθηνά μπορεί να επικοινωνήσει με τα
Τηλ 6977876788 και 6973398155
Το Γάλα που
χρησιμοποιείται είναι αιγοπρόβειο
από
παραγωγούς ντόπιους Περισσότερο από την
περιοχή της
Παλλικης Η παραγωγή των προϊόντων από τέλη Νοέμβρη
μέχρι αρχές Ιουνίου
μέχρι αρχές Ιουνίου
Εκτός από τους
Γιάννη και Χρήστο
στην παράγωγη
ανάλογα με την
εποχή εργάζονται ένα
η δυο άτομα
Το γάλα έως να γίνει τυρί φλιτάρεται πολλές φορές
Παντού από το αρμεκτήριο έως την αποθήκευση
τα πάντα λάμπουν από καθαριότητα
ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ ΓΑΛΑ
ΑΡΜΕΓΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ
ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΔΟΧΕΙΑ ΨΥΓΕΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΨΥΓΕΙΟ
ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ
ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΓΙΑ ΒΡΑΣΙΜΟ
ΕΔΩ ΤΟΠΘΕΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ
ΤΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΞΕΙ
ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ
ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΓΕΙΟ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου