Θέλομε να γίνωμεν ελεύθεροι και όχι να λεγόμεθα ελεύθεροι

ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ ΙΑΚΩΒΑΤΟΣ 26-12-1848

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΛΙΚΗ

Συνάντηση πριν λίγες μέρες είχαν οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Ριφίου , Δαμουλιανάτων, Καμιναράτων, Κουβαλάτων και Σουλλάρων. Κουβέντιασαν τα προβλήματα των χωριών τους. 

 Ακολουθησε  30-9-1 9  συναντηση  στα ΚΑΜΙΝΑΡΑΤΑ όπως αναφερεται  στο Φ Β από

Με πρωτοβουλία του προέδρου του χωριού κ. Μπάμπη Ρηγάτου, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ συγκέντρωση στο μουσείο του χωριού στην οποία παρευρέθηκαν ο δήμαρχος κ Κατσιβέλης Γιώργος ο αντιδήμαρχος κ Γαλανός Γεράσιμος , όλοι οι πρόεδροι των κοινοτήτων της Ανωγής καθώς και πάρα πολλοί συγχωριανοί και κάτοικοι της Ανωγής.
Συντονιστής ανέλαβε ο πρόεδρος του χωριού ο οποίος μαζί με τους άλλους προέδρους αναφέρθηκαν σε όλα τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή μας, όπως:
-Το μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε αυτές τις ημέρες με την διακοπή των δρομολογίων του ΚΤΕΛ
-Τη Πυροπροστασία της περιοχής
-Την Καθαριότητα
-Το οξύ προβλημάτων κοινοτήτων ιδιαίτερα τώρα το χειμώνα με την διακοπή του ηλεκτροφωτισμού από πτώση κεραυνών και κάψιμο των λαμπτήρων
-Για τους δρόμους
Τον λόγο έλαβαν όλοι οι παρευρισκόμενοι πρόεδροι και απαίτησαν από τον δήμαρχο μόνιμες λύσεις των προβλημάτων τους .
Ο δήμαρχος υποσχέθηκε να βρει λύσεις και σήμερα θα μεταφέρει στο Δημοτικό συμβούλιο τα προβλήματα, και όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να τα επιλύσουν.
Πρέπει να πούμε ότι είναι η πρώτη φορά που γίνετε τέτοια συγκέντρωση με την παρουσία όλων των προέδρων της Ανωγής και του δημάρχου έγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση όπως μας μετέφερε ο πρόεδρος του χωριού και πιστεύει ότι όλοι μαζί μπορούν και πρέπει να βρουν τις ενδεδειγμένες λύσεις για χρόνια προβλήματα που απασχολούν όλους τους κατοίκους της περιοχής.



                                               ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΜΙΝΑΡΑΤΑ 
                                                ΦΩΤΟ  Φ Β 

Δεν υπάρχουν σχόλια: