Θέλομε να γίνωμεν ελεύθεροι και όχι να λεγόμεθα ελεύθεροι

ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ ΙΑΚΩΒΑΤΟΣ 26-12-1848

Τρίτη 2 Απριλίου 2024

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ


Έφυγε από τη ζωή η Αναστασία Δαούση

Άλλο ένα θλιβερό γεγονός προστίθεται στα προηγούμενα για το χωριό μας
Η Αναστασία Δαούση κόρη του Γιάννη και της Ντίνας Δαούση έφυγε για
Πάντα Οι γονείς της έζησαν στο χωριό πολλά χρόνια
Έχουν φύγει από την ζωή τελευταία αφού πρώτα βίωσαν τον ξαφνικό
θάνατο του γιου τους, αδελφού της Αναστασίας
Έζησε στην Μυτιλήνη πολλά χρόνια  όμως αγαπούσε το χωριό και το
επισκεπτόταν και πάντα ήταν ενήμερη για τα Νέα του χωριού  

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΑΑΓΑΠΟΥΣΑΝ
 
Οι πληροφορίες για την άσχημη είδηση από

Lesvosnews.net

30/03/2024 - 21:54

"Αποχαιρετούμε με βαθύτατη οδύνη την  Αναστασία Δαούση"

Θλίψη έχει σκορπίσει στην κοινωνία της Λέσβου ο πρόωρος θάνατος της Αναστασίας Δαούση, γνωστής κτηνιάτρου από την Καλλονή, Συντονίστριας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής και Αναπληρώτριας Συντονίστριας Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. Η  Αναστασία Δαούση έδωσε μάχη, από την αρχή του μήνα σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλευόταν, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και έφυγε σε ηλικία 58 ετών.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και κοινωνική όχι μόνο στον αγροτικό κόσμο, λόγω του επαγγέλματός της, αλλά και σε όλη την κοινωνία του νησιού, με μεγάλη δράση στην πολιτική και συμμετοχή στα κοινά.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, αμέσως μετά την ανακοίνωση του θανάτου της Αναστασίας Δαούσης δήλωσε: «Μία σπουδαία επιστήμονας του τόπου μας που άφησε σημαντικό αποτύπωμα στον κλάδο της την Κτηνιατρική και μια μαχητική γυναίκα σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας και της πολιτικής, η Αναστασία Δαούση δεν είναι πια μαζί μας. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους της».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Αποχαιρετούμε με βαθύτατη οδύνη την  Αναστασία Δαούση

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λέσβου αποχαιρετά με βαθύτατη οδύνη την Συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Αναπληρώτρια Συντονίστρια του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του Κόμματος, συντρόφισσα  Αναστασία Δαούση, που έφυγε σήμερα, μόλις στα 58 της χρόνια, μετά από πολυήμερη, γενναία μάχη για τη ζωή της.

Αποχαιρετούμε την ακούραστη αγωνίστρια Αναστασία, που από τα μαθητικά της χρόνια στο Χαϊδάρι εντάχθηκε στον συλλογικό αγώνα της Αριστεράς (μέσα από τις τάξεις τότε της ΚΝΕ) για μια κοινωνία διαφορετική. Και που το 2019 συστρατεύθηκε και επίσημα με τον ΣΥΡΙΖΑ, το Κόμμα που τίμησε με τη δράση της σε ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές. Το Κόμμα μας αναγνώρισε τοπικά και κεντρικά την πολύτιμη συνεισφορά της στην κοινή μας υπόθεση, αναδεικνύοντάς την αρχικά σε Αναπληρώτρια Συντονίστρια της Ν.Ε. Λέσβου και αργότερα σε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Αναπληρώτρια Συντονίστρια του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής.

Αποχαιρετούμε την ακούραστη επιστήμονα, κτηνίατρο Αναστασία, που με τη δουλειά της έχαιρε μεγάλης εκτίμησης και αναγνώρισης από τον αγροτικό και  κτηνοτροφικό κόσμο της Λέσβου.

Αποχαιρετούμε την Αναστασία μας, την πολύτιμη συντρόφισσά μας με τη μεγάλη καρδιά, το αστείρευτο χιούμορ και το ανοιχτό σπίτι για όλους. Την Αναστασία που χαιρόσουν να έχεις φίλη σου και να συμπορεύεσαι μαζί της στον αγώνα για την κοινωνική δικαιοσύνη.

Η απουσία της είναι τεράστιο και δυσαναπλήρωτο πλήγμα για μας και για το νησί μας. Θα τη θυμόμαστε πάντα με μεγάλη ευγνωμοσύνη για όσα προσέφερε στην Αριστερά, τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον τόπο που αγάπησε.

Στον σύζυγό της, Λευτέρη και τις κόρες της, Στέλλα και Καρολίνα, εκφράζουμε με συγκίνηση τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Λέσβου του ΚΚΕ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της Αναστασίας Δαούση για τον πρόωρο θάνατό της.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: