Θέλομε να γίνωμεν ελεύθεροι και όχι να λεγόμεθα ελεύθεροι

ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ ΙΑΚΩΒΑΤΟΣ 26-12-1848

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗ ΖΩΗ!

 Τα παρακάτω έγιναν στον πρώτο εγκλεισμό μας
την άνοιξη  και την παραμονή των μαθητών
στα σπίτια τους  Άξια συγχαρητήριων

   



«ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ»... μια παρέα παιδιών με όνειρο τη ζωή!

 Μια ομάδα πέντε παιδιών (Μαρίνα, Νεφέλη, Σοφία, Νικόλας και Άγγελος) που συναντήθηκε πριν από αρκετά χρόνια εντελώς «τυχαία» κατάφερε εν μέσω της πανδημίας να υλοποιήσει ένα απίστευτο σχέδιο!

Οι μικροί φίλοι μας κατάφεραν να περάσουν δημιουργικά τις μέρες που ήταν κλεισμένοι στα σπίτια τους. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας επικοινωνούσαν σχεδόν καθημερινά με σκοπό να μοιραστούν ιδέες, σκέψεις, όνειρα και προσδοκίες έχοντας ένα κοινό στοιχείο τουλάχιστον για αρχή... την αγάπη τους για το χωριό τους, τα Δαυγάτα στην Κεφαλονιά!

Καθημερινά έφτιαχναν μικρές δημιουργίες, με τα μικρά τους χεράκια, ολοκληρωμένες όμως από την πάντα γεμάτη αγάπη καρδιά τους, με σκοπό να τις παρουσιάσουν στο μαγαζάκι τους στα Δαυγάτα.

Μέσα από την παιδική τους αθωότητα μας έστειλαν το μήνυμά τους... Ήρθαν και μας υπενθύμισαν ότι κάποτε, όσο κι αν φροντίζουμε να το «ξεχνάμε», ήμασταν κι εμείς σαν αυτά... ήμασταν ΠΑΙΔΙΑ!

Την ημέρα των εγκαινίων του μαγαζιού τους «ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ», το χωριό πλημμύρισε από τις παιδικές τους φωνές και «ξύπνησαν» στους γονείς τους αναμνήσεις όταν οι ίδιοι πριν από 30 και πλέον χρόνια έτρεχαν και έπαιζαν στα πάντα μικρά Δαυγάτα.

Μεγαλώνοντας με τη σειρά τους αυτοί οι πέντε μικροί φίλοι, θα έχουν ένα σημαντικό εφόδιο στη ζωή τους όταν θα τους συναντήσουν οι δυσκολίες...

Θα έχουν περάσει όμορφα και ξένοιαστα παιδικά χρόνια όλοι μαζί παίζοντας, γελώντας και κυρίως παραμένοντας για πάντα ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗ ΖΩΗ!

Γιώργος Ν. Γαρμπής










Δεν υπάρχουν σχόλια: